Schleich Bojovník s drakem

Válečník s drakem je krásná, ručně malovaná figurka s pohyblivými křídly a s pohyblivými pažemi. Je možné prohodit zbraně.

EAN: 4005086701281
Kód 1: 102670128
555 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Válečník s drakem je krásná, ručně malovaná figurka s pohyblivými křídly a s pohyblivými pažemi. Je možné prohodit zbraně. Portok a jeho drak vstupují do bojové arény. Jsou si absolutně jistí vítezstvím, jelikož nikdy neprohráli bitvu. Mají hrůzostrašné zbraně: ohnivý dech, drápy ostrými jako břitva, zuby a mocným mečem. Kdo vyzve dračího jezdce?? Portok, dračí jezdec, vstupuje do bojové arény se svým drakem. Tento pár je děsí celý Eldrador a není divu, protože oba mají hrůzostrašné zbraně: ohnivý dech, drápy ostrými jako břitva, zuby a Portokův mocný meč. Útočí bez varování ze vzduchu rychlostí blesku a stejně nebezpeční jsou i na zemi. Nikdy neprohráli bitvu. Povídá se o nich několik legend. To je důvod, proč jediné o čem všichni dnes mluví, je tato bitva. Portok si je jistý, že se svým drakem vyhraje bez ohledu na to, kdo je jejich soupeř. Několik ostrých čepelí je zabudováno do Portokova nového brnění. To jej dělá ještě nebezpečnějším.

Rozměr balení 29 x 17,5 x 16,5 cm 

 

Hračky Schleich představují pedagogicky kvalitní hraní. Podporují kreativitu a samostatnost dětí. Všechny hrací figurky jsou detailně zpracované, ručně pomalované a tím jsou jedinečné. Schleich je značka kvality a bezpečnosti.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám