Mattel Barbie superzvířátko

Chceš zažít dobrodružství se zvířátky tak, jako panenka Barbie v novém filmu Odvážná princezna? Spojit síly se svými superkamarády a postavit se nepříteli, který se snaží ovládnout tvé království? Tvoji 4 zvířecí superpomocníci jsou tady a…

EAN: 0887961052947
Kód 1: 25CDY71
Kód 2: CDY71MAT
125 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Chceš zažít dobrodružství se zvířátky tak, jako panenka Barbie v novém filmu Odvážná princezna? Spojit síly se svými superkamarády a postavit se nepříteli, který se snaží ovládnout tvé království? Tvoji 4 zvířecí superpomocníci jsou tady a těší se, jaké úkoly pro ně vymyslíš. Třeba stejně jako Barbie po polibku kouzelným motýlem objevíš své super schopnosti! Nebo dáš přednost šarmantní kočičce, temperamentnímu pejskovi či kouzelné žabce? Je to na tobě. Příběh se čtyřmi zvířátky a jejich superschopnostmi si zamiluješ. Každý ze superhrdinů je připraven na pořádné dobrodružství. Proměnlivé polohy zvířátek zachycují jejich osobitost a půvab a ty tak můžeš vymýšlet stále nové příběhy. Sbírej tato zvířátka a vytvoř si kompletní sadu. Hra tak bude ještě zábavnější.

Super zvířátka se prodávají jednotlivě. Chcete-li konkrétní superzvířátko, napište do poznámky objednávky, o které máte zájem.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám