LEGO Architecture 21034 - Londýn

Zachyť architektonickou podstatu Londýna s touto úžasnou sadou, která svádí dohromady ikonickou Národní galerii, Nelsonuv sloup, vyhlídkové Londýnské oko, vež Big Ben (tzv. Alžbetinu vež) a most Tower Bridge. 

EAN: 5702015865333
Kód 1: 2221034
Kód 2: 21034LEG
1 069 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyť architektonickou podstatu Londýna s touto úžasnou sadou, která svádí dohromady ikonickou Národní galerii, Nelsonuv sloup, vyhlídkové Londýnské oko, vež Big Ben (tzv. Alžbetinu vež) a most Tower Bridge. Každá Lego budova je navržena tak, aby poskytla výjimečný stavitelský zážitek díky reálným barvám, a díky tomu, že jsou všechny budovy ve stejném měřítku. Londýnská řeka Temže je zde zpodobněna pomocí základní desky, která dodává tomuto skvělému modelu pocit autenticity. 

Londýnská řeka Temže je zde zpodobněna pomocí základní desky. Most Tower Bridge je možné otevřít a nechat přes řeku proplout loď. Součástí je brožurka, ve které najdete informace o designérovi, architektuře, historii každé budovy, historické informace o Londýně a o jeho architektonickém dědictví (Pouze v angličtině. Překlad do jiných jazyků je možné si stáhnout na LEGO.com/architecture). Sada obsahuje základní desku o velikosti 4 x 32 s ozdobnou cedulkou s nápisem „Londýn“. 

  • Měří přes 15 cm na výšku, 28 cm na šířku a je 8 cm hluboká.

Počet dílků: 468

Stavěj ta nejkrásnější města na světě se sérií scenérií Lego Architecture.

Rozměry kusového balení: 6 × 26 × 19 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 12 let
Načítám