LEGO Architecture 21028 - New York City

Zachyť architektonickou podstatu New Yorku s touto úžasnou sadou, která obsahuje ikonickou budovu Flatiron, budovu Chrysler, Empire State Building, věž světového obchodního centra a Sochu svobody, jenž tvoří krásnou scenérii. 

EAN: 5702015591218
Kód 1: 2221028
Kód 2: 21028LEG
1 079 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyť architektonickou podstatu New Yorku s touto úžasnou sadou, která obsahuje ikonickou budovu Flatiron, budovu Chrysler, Empire State Building, věž světového obchodního centra a Sochu svobody, jenž tvoří krásnou scenérii. Každá Lego budova je navržena tak, aby poskytla výjimečný a prospěšný stavitelský zážitek díky barvám, jako ve skutečnosti, a díky stejnému měřítku pro všechny budovy. Tento úžasný model se zaměřuje na krásnou architektonickou rozmanitost jednoho z nejdynamičtějších měst na světě.

  • Měří 26 cm na výšku, 25 cm na šířku a 4 cm do hloubky

  • Počet kostek: 598

Součástí je brožurka, která obsahuje informace o designérovi, architektuře a o historii každé z budov, současně i historická fakta o New Yorku a jeho architektonickém dědictví (Pouze v anglickém jazyce. Jiné jazyky jsou dostupné ke stažení na LEGO.com/architecture). Stavebnice obsahuje základní desku o velikosti 4x 32 cm s ozdobnou jmenovkou s nápisem „NewYork City“. Stavěj ta nejkrásnější města na světě se sérií panoramat Lego Architecture.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 61 cm

 

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 598
Věk: Od 12 let
Načítám